Zomertrends dames 2021: dit zijn ze!

Zomertrends dames 2021: dit zijn ze!

28 april 2021 Uit Door Kiki Remmits

Iedere dame wil – als de zomer weer in aantocht is – op de hoogte zijn van de laatste trends. Want ja, je wilt niet over straat lopen met kleding wat allang “uit de mode” is. Deze zomer hebben we meer behoefte aan positiviteit, en dat is te zien aan deze opvallende, vrolijke dames zomertrends. Ontdek ze hieronder!

Wijde broeken

Skinny jeans behoren langzamerhand tot het verleden. Wij willen wijd, wijder, wijdst!! Ook niet mis in de zomer wanneer het 30 graden is; lekker luchtig je broek langs je benen laten fladderen. Wijde broeken zorgen er ook voor dat je taille wordt geaccentueerd, waardoor je booty optisch wat groter lijkt. Dat willen wij dames wel! wijde broeken zomertrend

Koorden, draden, linten

Een wirwar van koorden, draden en linten zien we terug in veel collecties. Het maakt niet uit als je jezelf een beetje blootgeeft met een cut-out detail (dit is namelijk ook hip).

Oversized overhemd dames

Het begon allemaal bij het dragen van het overhemd van je vriend/man als pyjama. Maar deze trend heeft zijn weg naar de straat gevonden. Oversized overhemden – het liefst in opvallende prints of kleuren – zijn namelijk helemaal in de mode. Draag deze oversized mannenoverhemd op een flared jeans en loop er geheel modieus bij! overhemd trend

Patchwork

We gaan opgelapt het voorjaar in, want patchwork is weer terug van weggeweest. Want wist je nog dat we vroeger – wanneer onze jeans scheurden – een lapje stof op het gat naaiden? Wanneer dit zich herhaalde had je een jeans met alleen maar opgenaaide stukken. Dit voorjaar mag je je naaimachine weer uit de kast halen, want de patchwork trend is weer overal te zien. Denk bijvoorbeeld aan een patchwork jeans in combinatie met opvallende texturen, verschillende kleuren of een patchwork tas. Het kan allemaal weer!

Sandalen met plateauzool

In de winter dragen we laarzen met plateauzolen, maar deze ruilen we in de zomer in voor chunky sandalen met plateauzolen. De sandalen kun jij gewoon dragen onder je outfit waar je normaliter Dr. Martens draagt.

chunky sandalen trend

Lees ook: Welke zonnebril past bij jou?

Dames pak

Een dames pak is een trend die afgelopen jaar al veel werd gezien in het modebeeld. Toch zie je deze zeker in de zomer terugkomen. Gelukkig. Want zeg nou eerlijk; een stijlvolle pantalon – wide fit, flared fit, of slim fit – met een matchend blazertje is toch heerlijk?! Een goede investering voor de damesgarderobe dus.

dames pak zomertrends

Denim op denim

Justin Timberlake en Britney Spears verschenen in 2001 – een periode waarin korte leren rokjes en spaghetti bandjes werden gevierd – tijdens de American Music Awards in een volledige denim look. Nu – twintig ( :O ) jaar later – zijn wij nog steeds OBSESSED met deze denim trend. Daarom is dit, wederom, één van de zomertrends voor dames in 2021. Dus haal die denim broek en denim jas weer uit de kast. Of koop een dames jeans van Wrangler in onze Flash Sale. Zomertrends: denim Dit zijn de zomertrends die wij hebben gespot voor je. Kijk ook voor manlief naar onze herentrends of shop direct online in onze Sports & Fashion categorie. Shop ze! 🙂

Facebook Comments