Een smart home is een happy home

Een slim huis is als een beste vriend, het weet meer over jou dan jijzelf.  Het weet  ’s ochtends wanneer het licht aan moet, je koffie klaar moet staan en het doet de deur achter je op slot. Er zijn talloze mogelijkheden om je huis slimmer te maken en hiermee geld en tijd te besparen.  Lees hier hoe je makkelijk van je huis je beste vriend maakt.

Google Home

Google biedt verschillende producten die ervoor zorgen dat je huis met je meedenkt. Met de Google Nest Learning Thermostaat controleer je de temperatuur vanaf je smartphone én bespaar je energie. Met de slimme rookmelder hoef je je nooit meer zorgen te maken wanneer je van huis bent. De Nest Hello is een deurbel die een oogje voor je in het zeil houdt, niemand staat meer ongezien voor jouw deur. Ook dit is allemaal te volgen via de app.

Philips Hue

Nooit meer in het donker thuiskomen? Licht dat zich aanpast wanneer je zit te Netflixen? Met Philips Hue zijn de mogelijkheden eindeloos. De lampen zijn te bedienen met je smartphone, tablet of een dimmer switch. Waan je in tropische sferen met zelfbedachte thema’s of laat via een timer het licht ’s avonds langzaam doven wanneer je naar bed gaat. Philips Hue is te koppelen aan de producten van Nest zodat je alles in een handomdraai regelt.

iRobot Roomba

Met een slimme stofzuiger wordt geen hoekje meer overgeslagen. Geef alles uit handen, want deze stofzuiger kent je huis écht beter dan jijzelf. Door een geavanceerd navigatiesysteem weet de Roomba niet alleen waar het heen moet om niks te missen, ook herkent het afwijkende oppervlakten zoals tapijten. Bonus: katten vinden hem vaak ook erg leuk!

Nuki Smart Lock

Stel je voor, je komt aanlopen met zware tassen met boodschappen en moet ook nog eens je sleutels ergens onderaan een tas vandaan zien te toveren. Nuki Smart Lock is een met bluetooth werkend apparaat die jou vanaf een afstand herkent. Ook kun je via internet voor gasten je deur openen wanneer je nog niet thuis bent. Voordat je deze aanschaft moet je wel even checken of hij daadwerkelijk past op jouw huidige deur.

Facebook Comments