iBOOD HUNT: nóg meer korting dan normaal

iBOOD HUNT: nóg meer korting dan normaal

10 oktober 2019 Uit Door Bram de Koning

Onze missie is om elke dag de beste merken met de hoogste korting aan te bieden. Elke dag om 00:00 uur willen we jou verrassen met meerdere fantastische aanbiedingen. Onweerstaanbare dagdeals en flash sales, waarvan je om 02:00 uur nog steeds wakker ligt. Deals die zo goed zijn, dat ze huwelijksproblemen veroorzaken (lieverd, hij was zo goedkoop).


Maarrr, zo’n vier keer per jaar pakken we nóg gekker uit. Vier keer per jaar organiseren we de iBOOD HUNT. De iBOOD HUNT is een online koopjesjacht, waarin we nóg goedkoper zijn dan normaal. De korting tijdens de HUNT is nog hoger en de prijzen zijn nog scherper.

Wat is de iBOOD HUNT?

De HUNT is een online sale, waarin we typische iBOOD producten met de hoogste korting ooit voorbij laten komen. Wat zijn typische iBOOD-producten? Nou, denk aan laptops, stofzuigers, KitchenAids, Philips Sonicare tandenborstels, Melitta koffiemachines, Vans sneakers, Lacoste polo’s, Sun vaatwastabletten. Zoveel mogelijk kwaliteitsproducten van A-merken.

De HUNT anno 2005 😅

HUNT Carrousel en Flash Sales

De HUNT bestaat uit twee type sales: de carrousel en de flash sales

De iBOOD HUNT is beroemd onder koopjesjagers om zijn carrousel. Deze carrousel draait 48 uur lang op onze homepage en toont elke 5 á 10 minuten een nieuwe deal met waanzinnige korting. Elke keer als de deal wisselt hoor je een harde bel. Zie je iets dat je leuk vindt, dan moet je er als de kippen bij zijn, want op=op en weg=weg. De carrousel in de HUNT is er voor de échte koopjesjager, want alleen in de carrousel vind je de allerhoogste korting.

De laatste jaren komt iBOOD tijdens de HUNT de ongeduldige shopper ook tegemoet. In de Flash Sales vind je veel producten die ook in de carrousel voorbij komen. Nog steeds ontzettend voordelig, maar die extra korting uit de carrousel ontbreekt. De snelle shopper scoort tijdens de iBOOD HUNT dus óók te gekke deals.

Community tijdens de HUNT

Naast het feit dat we de beste merken met de hoogste korting aanbieden, staan we ook bekend om onze community. iBOOD-fans verzamelen zich op ons forum waarin ze alle deals bespreken. Is het een goed product? Is de korting hoog genoeg? Is het een échte aanbieding? Dit soort zaken wordt op ons forum besproken. Iedereen kan posten, je hebt alleen een iBOOD-account nodig.

De HUNT op social media

Tijdens de HUNT pakken we flink uit met prijzen. Wil je free shipping, of shoptegoed winnen? Volg iBOOD dan op Facebook, Instagram of Twitter. Tijdens iBOOD HUNT TV, geven we leuke prijzen weg.

De iBOOD BOX tijdens de HUNT

De iBOOD BOX is één van de populairste items tijdens de HUNT. Deze doos vol producten kost je € 100,- , maar overstijgt die waarde moeiteloos. Een aantal keer per HUNT verschijnt hij plotseling in beeld en kun je hem kopen. Je moet wel over razendsnelle klikvingers beschikken, want de BOX is megapopulair. En niet onterecht, want de BOX is altijd rijk gevuld. Bekijk deze unboxing video’s maar eens op Youtube.

Sommige mensen denken dat ‘ie niet bestaat. Sommige mensen denken dat je hem met een script te pakken kunt krijgen, maar niets van dat alles is waar: er klikken gewoon duizenden mensen tegelijk, waardoor hij binnen tientallen seconden is uitverkocht.

Wat zit er in die iBOOD BOX dan?

De producten kunnen per iBOOD Box verschillen, en dat maakt het dus een nog grotere verrassing. In de iBOOD Box kunnen nieuwe producten zitten, maar ook gebruikte immer nog goede producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld refurbished, recertified, brown boxed en gerepareerde producten. Maar zoals gezegd: in de iBOOD BOX zit altijd voor een hogere waarde aan producten dan jij wat jij voor de BOX betaalt!

Hoe weet ik wanneer de iBOOD HUNT begint?

Ben je geïnteresseerd in de iBOOD HUNT? Zin om de beste deals met de hoogste korting te scoren? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Meestal kondigen we de iBOOD HUNT een week van tevoren aan. Ga naar de HUNT-pagina om je aan te melden (woon je in België, klik dan hier).

Hoe weet ik wanneer welke deal voorbij komt?

Dat weten slechts 2 mensen binnen iBOOD. En zij zeggen het lekker niet. Dus blijf aan je scherm gekluisterd, want dat is de fun van de HUNT!

Hebben jullie nog Gouden HUNTtips voor me?

Zeker!

  1. Wees er snel bij, want op = op en weg=weg. Sla meteen je slag! De kans dat we een product nogmaals aanbieden is namelijk heel klein.
  2. Zorg dat je bent ingelogd. Dat scheelt je tijd, en verkleint de kans dat je naast een mooie aanbieding grijpt.

We hopen we je een enthousiast hebben gemaakt over de iBOOD HUNT. (woon je in België, klik dan hier.) Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief op. Happy HUNTING!

Facebook Comments