Sanitair week: meezingers voor onder de douche!

Omdat we deze hele week sanitairweek hebben, vroegen we onze collega’s naar hun ultieme  douche – meezing – klassiekers! Van sommige nummers kun en wil  je het je bijna niet voorstellen, maar laat je inspireren door onze top 10 nummers voor onder de douche, én zing ze vooral keihard mee. Het opvallende is de variatie qua smaak die al die iBOOD-ers ten toon spreiden. Waar ze op de afdeling DIY (ook wel bekend als de bouwkeet) voor de ‘Hollandse Kneiters’ gaan, zijn de heren van Electronics toch weer meer van het elektronische werk maar ja. Dat kan je weer niet meezingen. Andere collega’s gaven weer hun voorkeur aan rap en hardstyle. Zoveel mensen, zoveel smaken… Maar goed, bij deze dus de lijst met meezingers voor onder de douche. Veel meezingplezier!

1. Marco Borsato – Ik leef niet meer voor jou
2. Frank Sinatra – I get a kick out of you 
3. Racoon – Oceaan
4. Sia – Chandelier
5. Queen – Bohemian Rhapsody
6. LIL NAS X – OLD TOWN ROAD
7. Katrina and the waves – walking on sunshine
8. de kraaien – ik vind je lekker
9. CULTURE CLUB – KARMA CHAMELEON
10. LEE TOWERS (KONING DAT ‘IE IS!) – I CAN SEE CLEARLY NOW

Wat is zijn jouw favoriete meezingers onder de douche? Welke nummers schreeuw en kweel jij het liefste mee als je zo een heerlijke, warme straal water langs je lichaam laat lopen? Wat laat je door de douchecel schallen als je de shampoo in je haar masseert, je lijf inzeept of je jezelf afspoelt?

Laat het ons vooral weten in de comments! We zijn reuzebenieuwd.

Facebook Comments