Het HUNT-forum in 8 comments

Het HUNT-forum in 8 comments

3 september 2019 Uit Door Bram de Koning

Dinsdag 27 augustus hielden we een ouderwetse HUNT van 24 uur. Van 00:00 tot 00:00 uur kon je producten van de beste merken nóg voordeliger dan normaal bij iBOOD scoren.

Een kleine terugblik…

1. HUNT volgen op de camping

De afgelopen HUNT viel voor sommige mensen midden in de vakantie, waardoor we veel volgers uit het buitenland hadden. Als je de landen waar we sowieso actief zijn niet mee telt, waren we ditmaal het populairst in de Verenigde Staten (3500 gebruikers), gevolgd door het Verenigd Koninkrijk (1470) en Frankrijk (1288). Gebruiker anna-elisah probeerde een dekbed te scoren vanuit Italië.

2. Slechte vragen bestaan niet

Onze moderators beantwoordden 24 uur lang vragen over de HUNT. Eén van de meestbesproken gadgets was de iRobot Stofzuiger. Een geweldig apparaat, dat vinden wij ook. Maar misschien dat gebruiker boebies er iets te veel van verwachtte:

3. #iBOODlol

Af en toe was het even wachten op de ‘deal van je dromen’. Waarom dan niet een goeie mop vertellen?

4. Prijzen winnen

Gedurende de HUNT kon je mooie prijzen winnen. Bijvoorbeeld een Google Home Mini! Gebruiker Crazywarning ging er uiteindelijk midden in de nacht mee vandoor.  Helaas mocht hij op dit tijdstip niet meer naast z’n vriendin kruipen.

5. Gat in de HUNT

Sommige mensen konden zich niet helemaal inhouden. Hopelijk haalt Luuk-star het einde van de maand.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme! Het was een gezellige HUNT. Wil je een seintje krijgen wanneer de volgende HUNT begint?  Schrijf je hier in. Tot de volgende keer!

Facebook Comments