iBOOD! Elke dag de beste merken met de hoogste korting

iBOOD! Elke dag de beste merken met de hoogste korting

14 augustus 2019 Uit Door Bram de Koning

Al sinds 2005 biedt iBOOD premium producten van A-merken voor de allerlaagste prijs op internet. Denderende deals, die je niet wil missen. Eén ding: de deals zijn maar 24 uur geldig. Wees er dus al de kippen bij.

Aan wat voor producten moet ik dan denken?
Nou bijvoorbeeld aan iPads, Kitchenaids, Siemens koelkasten, DJI drones, Lenovo laptops, Vans sneakers, GROHE douchesets en Sun vaatwastabletten. Zoveel mogelijk A-merken tegen onwaarschijnlijk lage prijzen.

De HUNT
Kan het nog gekker? Ja het kan nog gekker. Een paar keer per jaar organiseren we de HUNT. Een online koopjesjacht waarbij iedere vijf minuten een nieuwe deal online komt, nog scherper geprijsd dan normaal.

Eerlijk over deals 
Iedere deal heeft een forum, waarop klanten elkaar vinden. Twijfel je over een aankoop? Lees de reacties van andere klanten of stel een vraag over een product. Zo weet je zeker dat je een juiste aankoop doet.

Volg onze nieuwsbrief
Geen deal meer missen? Op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Meer dan 500.000 mensen gingen je voor.

Social media
Kun je geen genoeg van ons krijgen? Volg ons dan op Instagram (@ibood.nl) of Facebook (IBOOD.com). We delen regelmatig leuke acties.

Facebook Comments