Of het nu een weekendje weg, een ‘fly & drive’ of een lekkere zonvakantie is; tijdens de iBOOD Travelweek pak je voordeel op de leukste bestemmingen. Kun je het geduld bewaren om in het najaar op vakantie te gaan? Dan scoor je pas échte korting.

Vijf deals in oktober waar wij behoorlijk reislustig van worden.

8  dagen rondreizen door Andalusië (€ 559,- p.p.)

De koninklijke binnenstad van Sevilla, de Mezquita in Còrdoba en het indrukwekkende Alhambra in Granada. De Zuid-Spaanse provincie Andalusië is een bijzonder kruispunt van Arabische en Europese invloeden. Een plek waar je de Spaanse zon combineert met een lesje geschiedenis. En het mooiste: je rijdt in je eigen huurauto van plek naar plek.

Boek nu een rondreis voor € 559,- p.p* inclusief vlucht, zeven overnachtingen (incl.ontbijt) én een huurauto (incl. basisverzekering).

8 dagen rondreizen door Puglia (630,- p.p.)

Ben je je buurman (en 3 andere bekenden) vorig jaar tegengekomen aan het Gardameer? Top☹! Dat overkomt je minder snel in het Italiaanse Puglia. Deze zuidelijke provincie in ‘de hak van de laars’ staat bekend om zijn heerlijke wijnen (Brindisi), azuurblauwe water en gastvrije mensen. Combineer het chillen op de hagelwitte stranden met een dagje naar historische steden zoals Taranto, Brindisi of Lecce.

Ook Puglia is nog heerlijk in oktober. Bijvoorbeeld van 5 tot en met 12 oktober. Je vliegt vanaf Eindhoven of Charleroi op Brindisi. Daar staat een huurauto (incl. basisverzekering) voor je klaar. Vervolgens zijn er zeven hotelovernachtingen voor je geboekt in resp. Brindisi, Lecce, Taranto en opnieuw Brindisi. Kosten:  € 630,- per persoon*.

Weekendje fietsen en wandelen in Limburg (€ 257,95 per kamer)

Wie Nederland maar een saai, plat landje vindt is nog nooit in Limburg geweest. De provincie bij uitstek voor wandel- en fietstochten. Met haar groene heuvels, wuivende graan en prachtige dorpjes lijkt het soms alsof je je in de Provence of Dordogne begeeft. Strijk na een lange dag neer op een terras in Maastricht en geniet van een heerlijk Limburgs biertje.

Regeren is vooruitzien. Boek iets verder vooruit en geniet in het vroege najaar nog van een weekendje weg. Van vrijdag 11 oktober tot zondag 13 oktober heb je voor € 257,95* een ‘deluxe’ kamer in het uitstekende Kasteel Altembrouck (4 sterren), net over de grens in België.

8 dagen kachelen door Ierland (€ 760,- p.p.)

Ben je niet perse een zonaanbidder? Ierland herbergt een wonderschoon berglandschap, imposante rotskusten en groene heuvels. Ontdek de ‘Gap of Dunloe’, een kloof tussen twee bergketens, bezoek de Jameson whiskystokerij in Dublin en drink een Guinness in één van de oergezellige pubs.

Een 8-daagse Fly & Drive naar Ierland boek je voor € 760,- p.p.* Inclusief huurauto, zeven overnachtingen met ontbijt en retourvlucht.

Weekendje flaneren in Leiden (€ 257,95 per kamer)

Je hoeft helemaal niet ver weg om te genieten. Het sympathieke Leiden is compact en daarom erg geschikt voor een weekendje weg. Wandel  ’s morgens door de stad en bewonder de vele hofjes die de stad rijk is. Of maak een lange wandeling over het strand bij Katwijk. Ga dineren bij Lot en de Walvis en drink een biertje bij de Malle Babbe.

Een tweepersoons arrangement Leiden boek je al voor € 257,95*. Daarvoor heb je een tweepersoon kamer in 3-sterrenhotel Tulip Inn.

*Alle prijzen in deze blog  zijn rekenvoorbeelden.  

Facebook Comments