iBOOD-magazine

Hoe bemachtig ik de iBOOD BOX? Drie tips

Spread the love

Sharing is caring!

De heilige graal tijdens de HUNT is zonder twijfel: DE BOX! Deze doos met prachtige producten kost exact € 99,95 (of soms € 49,95), maar kent een veel grotere waarde wanneer je alle losse producten die erin zitten bij elkaar optelt. Elke HUNT komt hij een paar keer langs en je moet razendsnel zijn om hem te bemachtigen.

De BOX is megapopulair en staat maar een paar minuten live. Je moet dus goed voorbereid zijn! 3 tips om je kans te vergroten.

1. Houd de app in de gaten ?

De iBOOD app geeft je zo nu en dan een pushbericht als de BOX live komt. Zorg dat je de app dus installeert. Vergeet niet om pushberichten én geluid aan te zetten. PING!

2. Log in en vul je persoonsgegevens alvast in

Maak een iBOOD-account aan en vul je gegevens alvast in. Als je de box bestelt kun je vliegensvlug je je bestelling afronden.

3. One Click Payment ? met PayPal en Creditcard

Het woord zegt het al. Met One Click Payment betaal je met één klik. Op het moment dat je de BOX bestelt, hoef je niets meer te vullen. Weer een voordeel ten opzichte van je concurrenten;-)

Bestel NU de HUNT Zwaailamp voor € 2,95

Je kunt One Click Payment alleen installeren tijdens een bestelling. We geven je de mogelijkheid om dit nog vóór de HUNT te doen. Bestel NU de HUNT Zwaailamp  (Woon je in België? Klik dan hier) en vink bij betaalmethode het vakje ‘Onthoud mijn betaalgegevens’ aan.

Helaas, de HUNT Zwaailichten zijn inmiddels uitverkocht.

 

Met deze 3 tricks vergroot je je kansen op een iBOOD BOX aanzienlijk. Met een beetje fingerspitzengefühl, genoeg karmapunten en een dosis geluk scoor jij de volgende HUNT hopelijk een BOX!

Veel succes en HAPPY HUNTING!!

Sharing is caring!


Spread the love

Facebook Comments