Consumentengids: ‘iBOOD heeft 9 van de 10 keer een goede deal’

Consumentengids: ‘iBOOD heeft 9 van de 10 keer een goede deal’

9 juli 2018 Uit Door Bram de Koning

In de Consumentengids van juli/augustus testte de Consumentenbond acht verschillende aanbiedingswebsites, waaronder iBOOD.com. Onder andere prijs, levertijd, service en productkwaliteit werden onder de loep genomen. Conclusie: iBOOD heeft 9 van de 10 keer een goede deal en levert op tijd.

Een conclusie waar we iedere dag voor strijden en waar we natuurlijk heel blij mee zijn!

Uitgebreide test

De gids ging niet over één nacht ijs, maar bestelde meerdere producten bij iBOOD.com en andere aanbiedingswebsites. Over iBOOD was de gids tevreden op alle aspecten. Negen van de tien producten hadden de laagste online prijs en lagen vér onder de ‘veelvoorkomende prijs op internet’. Alle producten werden zonder vertraging geleverd.

Daarnaast was de gids te spreken over het feit dat iBOOD na levering wijst op het herroepingsrecht dat de consument wettelijk heeft. “Juist bij impulsaankopen is de kans groot dat je spijt krijgt. Dan is het wel zo klantvriendelijk om kopers bij ontvangst van het product te wijzen op het herroepingsrecht. Alleen iBOOD doet dit”, aldus de gids in het artikel.

Eindconclusie Consumentengids over iBOOD

“Vijf dagaanbiedingen en daarnaast langer lopende aanbiedingen, die elders goed verkrijgbaar zijn. Merk en type worden genoemd. Forum waar vragen over een product gesteld worden en ervaringen uitgewisseld. Qua prijs 9 van de 10 keer een goede deal.”

Wil je het hele artikel van de Consumentengids lezen? Dat kan hier.

 

Facebook Comments