iBOOD-magazine

Waarom je de HUNT moet volgen op 27 & 28 februari

Spread the love

Sharing is caring!

Tijdens deze HUNT kun je nóg slimmer en voordeliger shoppen! Scoor ein-de-lijk die box, verdien korting met iBOOD Tell a Friend, ontvang € 7,50 shoptegoed van PayPal en sla je slag tijdens Happy Hour.

De HUNT is het populairste koopjesevenement op het internet. 48 uur lang zie je iedere 5 minuten een nieuwe deal voorbijkomen. iPhones, Kitchenaids, laptops, designstoelen en sportschoenen. Komende HUNT kun je nóg slimmer shoppen. Lees hieronder hoe.

1. De box scoren? Download de app.

Wil jij eindelijk eens die box scoren? Download onze app en we sturen je een pushbericht als de box voorbijkomt. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

 

 

2. Flash Sales

Naast de HUNT staan er Flash Sales in verschillende prijscategorieën online. Zo vind je een Flash Sale met meepakkers en een Flash Sale met nadenkdeals (deals in een hogere prijsklasse, waarvoor je iets meer bedenktijd nodig hebt). Lees meer over de HUNT Flash Sales.

 

3. Happy Hour

Wil je besparen op verzendkosten? Tijdens het Happy Hour betaal je een uur lang niets voor je verzending.

 

4. IBOOD Tell a Friend

Jij vertelt natuurlijk iedereen in je omgeving al lang over de geweldige deals die je tegenkomt bij iBOOD. Maar wat als je daar nu extra korting mee kunt verdienen? Nodig je vrienden en familie uit en krijg daarvoor extra korting. Simpeler kan toch niet?

 

5. Facebook Event

Wil je up-to-date blijven? Meld je aan voor het Facebookevent en we houden je op de hoogte van al het nieuws rond de HUNT.

 

Sharing is caring!


Spread the love

Facebook Comments