Nieuw! iBOOD Electronics

Nieuw! iBOOD Electronics

30 juni 2017 Uit Door bloguser

Vanaf 2005 zijn we bij iBOOD maar met één ding bezig: zorgen dat jij de mooiste producten voor de állerscherpste prijs in huis krijgt! En hoewel we nu ook designmeubels, schoenen en sanitairproducten verkopen, zijn we altijd goed geweest in ‘techie’ stuff. Al zeggen we het zelf. 🙂 Van netwerkservers, laptops en camera’s tot iPhones, smart tv’s en speakersets. Best gek dus, dat we nooit een ‘dedicated’ shop voor elektronica hebben ingericht. Daarom lanceert iBOOD vanaf zaterdag 1 juli 2017: iBOOD Electronics!

Wat vind je op iBOOD Electronics?

Op iBOOD Electronics vind je alles met een stekker! Denk dus aan laptops, tablets, smartphones, stofzuigers, wasmachines, koelkasten,  smart tv’s, headphones, audio en scheerapparaten. En dan natuurlijk zoveel mogelijk van A-merken en áltijd voor de beste prijs op het internet! Zoals het hoort! Onze inkopers zijn dag en nacht bezig met het opsnorren van de beste deals en gaan tot het uiterste om de laagste prijs uit te onderhandelen. Zo worden ze op kantoor regelmatig met twee telefoons aan hun oren gespot, maar dat geheel terzijde…

Ben jij een elektronicaliefhebber, nerd, geek, freak of gewoon elektronicaliefhebbert. Altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets voor de laagste prijs? Iemand die een huis heeft dat slimmer is dan hijzelf door alle Domotica? Of gewoon iemand die bij het inkopen van zijn spullen altijd de beste prijs wil hebben? Zorg dan dat je onze dagelijkse nieuwsbrief de komende tijd extra goed volgt.

Facebook Comments