En dan nu: Huntmuziek!

10 mei 2017 Uit Door Tarik El Fehmi

Wij weten niet hoe de meeste mensen erover denken maar wij op kantoor in Amsterdam zijn het er volmondig mee eens. Zonder muziek is alles een stuk saaier! Er gaat geen dag voorbij of je hoort een radio, een Spotifylijst of ach waarom niet: muziek op Youtube bij ons op kantoor. Vooral tijdens de Hunt! Want dan zijn deze arbeidsvitaminen essentieel! Ziehier een selectie van 6 veel gedraaide nummers tijdens het voorbereiden van de Hunt.

Nee, je vindt ze hier niet terug op deze pagina – copyright – maar aangezien je een Internetverbinding hebt (je bent op deze pagina gekomen toch?) kun je het ook zelf opzoeken. 😉 Veel luisterplezier!

Metallica – Hardwired

Favorietje van één van onze copywriters Tarik. Zodra dit nummer uitgebracht werd op YouTube stond deze in ‘heavy rotation’ op zijn playlist. Leuk weetje: onder begeleiding van Hardwired tikte hij een groot deel van de line up van de Hunt in september 2016 bij elkaar. “Zo een snel trashy beuknummer, daar ga ik snel van werken”, zegt hij. Waarvan akte. Zeggen wij. 🙂

Black Strobe – I’m a Man

Tussen de vele hiphop beats en reggae vibes even ruig bluesrocken. Onze inkoper Marvin wordt daar altijd heel erg blij van.

Bjarki – I Wanna Go Bang

Feestbeesten, ze lopen ook bij iBOOD rond. Mensen die keihard ‘Bang’ gaan op een festivalweide maar ook net zo hard knallen achter het bureau tijdens het inkopen. Onze Arnold is er zo een. En dan het liefst onder begeleiding van I Wanna Go Bang van producer / DJ Bjarki. Bij voorkeur als zijn favoriete DJ hem draait. 🙂

De hele ”Deep Dark Indie” Playlist op Spotify

Mid tempo liedjes met eindeloos galmende gitaren en etherisch klinkende synthesizers. Onze copywriter Henrieke produceert er op dagelijkse basis meerdere Flash Sales mee.

De Kraaien – Pony

Tussen het tikken van de vele teksten door werpt Bastiaan regelmatig een blik op zijn ‘arbeidsvitaminendisplay’ oftewel Spotify. Daar vinden we heel veel gouwe ouwen maar ook menig hedendaagse kraker scheurt bij hem uit de speakers zoals Pony van deze heren met de Haagse tongval: De Kraaien. “Dikke beat, en gewoon grappig”, zegt hij dan.

Daler Mehndi – Tunak Tunak Tun

Last best! Verre weg het meest effectieve liedje om het hele team te motiveren. Dat is waarom wij Daler’s swingende muziek zo waarderen. Vooral tijdens de Hunt, als de pit er even uit is brengt Daler Mehndi het weer terug. En de rare dansjes die onze medewerkers (Hi Tim!) beginnen te doen nemen we er natuurlijk voor lief bij.

Facebook Comments