HUNT-tv: 22-03-2017

HUNT-tv: 22-03-2017

20 april 2017 Uit Door Bram de Koning

De HUNT staat garant voor goeie deals die elkaar in rap tempo opvolgen, maar ook voor Bastiaan en Melissa die tijdens de HUNT voor het nodige vermaak zorgen en niet te vergeten… IBOOD boxen weggeven!

Bastiaan en Melissa tekenen dingen

Het is allemaal zo simpel hè. Bastiaan of Melissa tekent een product dat binnen 10 minuten in de HUNT komt. Onder de kijkers die het goede antwoord raden, verloten we een prijs.

Deals on demand

Welke deal wil jij voorbij zien komen? HUNT-Master Tim kiest, samen met zijn side-kicks, de leukste deals uit en laat deze het komende uur voorbij komen in de HUNT.

Raad het plaatje

Op het scherm wordt een grote drukke afbeelding geprojecteerd en aan jouw de taak om in deze massa de IBOOD-box te vinden en aan te geven in welk vakje in het raster die zich bevindt.

Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet

Af en toe krijgen we een product retour omdat het defect is. In dit spel testen we verschillende producten op deze (toch essentiële) eigenschap. Onder de kijkers die het goede antwoord hebben gegeven (wel of niet), verloten we het betreffende product. Oh ja: als het product het niet doet, krijgt de winnaar uiteraard een vervangende prijs.

Facebook Comments