Top 10 grappigste namen op ons forum

Top 10 grappigste namen op ons forum

12 april 2017 Uit Door Elza Lemahieu

Wat iBOOD zo speciaal maakt? De topaanbiedingen natuurlijk, maar vooral onze community. Het forum is dan ook de plek waar onze trouwe community terecht kan met vragen, meningen, tips en ervaringen over de deals. Maar daarvoor moet je wel eerst een leuke forumnaam bedenken. Door de jaren heen hebben we de gekste namen zien passeren. Hoog tijd dus voor een overzicht!

10. Bugsfunny

Wie zijn wij om tegen te spreken dat deze naam niet funny is?

9.     Gierige_Krent

Wie gierig is, hoort thuis op iBOOD. Zo simpel is dat.

8.     Spiderpig3

Iemand heeft netjes naar de Simpsons Movie gekeken… De Spiderpig behoeft natuurlijk niet te veel uitleg, maar wel een filmpje:

7.     i2Paq

Is hij met ons aan het communiceren via het forum? Dames en heren, 2Pac is alive, maar dan wel met een q om niet te veel op te vallen.

6.     mmmmm

“mmmmm” is precies wat je zegt als je twijfelt om een product wel of niet te bestellen. Maar bij deze forumgebruiker ging het vast als volgt: “Welke forumnaam zou ik nemen? Mmmmm….”

5.     ps22Geert

We hebben net de PS3 en PS4 gehad, en toch is Geert daar al met de PS22.  Een klassiek voorbeeld van op de zaken vooruitlopen is dat.

4.     Oinkoink12

We zijn hier bij iBOOD grote dierenvrienden dus alle namen die verwijzen naar een dier, vinden we leuk. De grappigste is zonder twijfel Oinkoink!

3.     Keuzeskeuzes

Dagelijks moeten we zoveel keuzes maken, net zoals deze forumgebruiker. Daarom bieden wij enkel de beste aanbiedingen aan. De enige keuze die je dan nog moet maken, is of je het product wel of niet zult nemen. Het antwoord op deze vraag is altijd ja trouwens ?.

2.     Biebieb

Deze forumgebruiker weet dat je soms heel snel moet zijn als je bij iBOOD de beste deal of de legendarische box wilt scoren tijdens de HUNT. Vandaar de subtiele verwijzing naar de roadrunner lijkt ons.

1.     DontEatYellowSnow

En we hebben een fan van Frank Zappa in ons midden! “Watch out where the huskies go, and don’t you eat that yellow snow”. Het lijkt ons het perfecte lied om op te zetten als je enkele aanbiedingen bij iBOOD scoort!

Facebook Comments