Top 10 cadeautjes voor moederdag

Top 10 cadeautjes voor moederdag

12 april 2017 Uit Door Elza Lemahieu

Elke dag weer houdt ze het huishouden overeind, zorgt ze ervoor dat iedereen op tijd op werk of school raakt en verwent ze ons met de lekkerste maaltijden. Om nog maar te zwijgen over de overdosis liefde die ze ons elke dag schenkt. Op 14 mei is namelijk Moederdag dan mogen we deze superheldin, genaamd mama, ein-de-lijk weer in de bloemetjes zetten. En in 2017 geven we mamalief iets meer dan een boeketje bloemen cadeau…

10. Als de kinderen van huis zijn…

… dan danst mama op tafel. Laten we meteen de bubbel doorprikken: het leven van een mama is zwaar en als de kinderen er niet zijn, dan is het feest. Geef haar daarom een Bluetoothspeaker cadeau zodat jouw mama haar favoriete muziek in elke ruimte van het huis kan beluisteren. Al headbangend een taart bakken of stofzuigen à la Freddy Mercury: met een leuk deuntje gaat het allemaal zoveel beter!

9.     Romantiek zonder brandgevaar

Niets is zo fijn als ’s avonds gezellig televisie te kijken met manlief. Een romantische sfeer creëren doen we natuurlijk met kaarsjes. Maar met kleine kinderen in de buurt kan het al snel gevaarlijk worden en de veiligheid van het kind komt natuurlijk op de eerste plaats bij de mama’s. Daarom zijn ledkaarsen het perfecte alternatief!

8.     Diamonds are a girl’s best friend

Het is dan misschien wel het grootste cliché dat er bestaat, maar er is geen ontkomen aan. Doe je mama op Moederdag een halsketting, armband of ring cadeau en ze gaat meteen stralen van geluk!

7.     Visuele ontspanning? Check!

Een soap volgen is vaak wat moeilijk voor een mama, want net dan moet de baby eten of net dan moet de jongste naar de voetbaltraining. Haal daarom Google Chromecast in huis en laat haar de programma’s streamen op het moment dat zij dat wil. En we zijn er zeker van dat ze je zo dankbaar zal zijn, dat je er zelf ook gebruik van zal mogen maken.

6.     Voor altijd op canvas

Een groot canvas van het hele gezin in de woonkamer. Het is de droom van elke mama. Heb je dus een mooie foto liggen? Laat die dan printen op canvas, zodat je mama elke dag weer kan pronken met haar perfect gezinnetje.

5.     Wie ruikt er daar zo lekker?

Een lekker geurtje kan geen enkele vrouw weerstaan. Of je nu kiest voor Hugo Boss of Dolce & Gabanna, met een eau de toilette of parfum doe je mamalief een groot plezier. Extra voordeel: telkens als ze jouw geurtje draagt, denkt ze aan haar favoriete bengel!

4.     De sportiefste van ons allemaal

De trap op- en aflopen om de baby te troosten. Van de crèche naar het werk hollen en enkele uren later van de ene winkel naar de andere winkel rennen. Elke avond de hond uitlaten en in het weekend nog een rondje gaan joggen. De fitste van het gezin is sowieso de mama. Geef haar daarom een activiteitstracker cadeau zodat ze zelf kan ontdekken hoeveel ze op een dag beweegt.

3.     Altijd de ster van de film

De ster van het huis is natuurlijk jouw mama! Haal het oude cinemagevoel in huis met een lightbox en laat dagelijks je creativiteit de vrije loop. Van een “I love you mama” op maandag tot een “Mama is the best” op vrijdag: elke dag verras je je mama weer met een leuk, persoonlijk berichtje.

2.     Verwen haar met een tablet

Het maakt niet uit of je moeder wel of niet iets snapt van de technologie: met een tablet geef je haar dat wat ze dacht niet nodig te hebben, maar nooit meer zal kunnen missen. Even een factuur betalen in de online bankierapp, online een receptje opzoeken, een serietje kijken als de kinderen eindelijk aan het slapen zijn of snel een foto nemen als de jongste weer iets grappigs doet.

Tip: stel een leuke familiefoto in als achtergrond, zo gaat je mama meteen van haar tablet houden.

1.     Zeg het met een massage

Een topvrouw zoals je mama, die verdient af en toe wel een deugddoende massage. Maar helaas, een moeder heeft niet altijd de tijd om een uurtje te doden bij een salon. Dan breng je het salon toch gewoon naar huis? Tegenwoordig zijn er verschillende Shiatsu massagekussens op de markt, zodat jouw mama optimaal kan ontspannen wanneer zij dat wil.

 

Facebook Comments