iBOOD-Inside

Nieuw! iBOOD Electronics

Spread the love

Vanaf 2005 zijn we bij iBOOD maar met één ding bezig: zorgen dat jij de mooiste producten voor de állerscherpste prijs in huis krijgt! En hoewel we nu ook designmeubels, schoenen en sanitairproducten verkopen, zijn we altijd (al zeggen we het zelf) goed geweest in ‘techie’ stuff. Van netwerkservers, laptops en camera’s tot iPhones, smart tv’s en speakersets. Best gek dus, dat we nooit een ‘dedicated’ shop voor elektronica hebben ingericht.

Daarom lanceert iBOOD vanaf zaterdag 1 juli 2017: iBOOD Electronics!

Wat vind je op iBOOD Electronics?

Alles met een stekker! Denk aan laptops, tablets, smartphones, stofzuigers, wasmachines, koelkasten,  smart tv’s, headphones, audio en scheerapparaten. Natuurlijk zoveel mogelijk A-merken en áltijd voor de beste prijs op het internet!

Ben jij een elektronicaliefhebber, nerd, geek, freak of gewoon elektronicaliefhebbert. Altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets voor de laagste prijs? Zorg dan dat je onze dagelijkse nieuwsbrief de komende tijd extra goed volgt.


Spread the love

13 comments

  1. Ik kijk naar toe,hopelijk goed prijs/qualitiet,niet te dure verzending kosten voor klien articalen AUB.
    Julie verzending kost te hoog.

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *